1 Şubat 2008 Cuma

Nerde Kalmıştık...


Şu sevgili bloguma yazı yazmayalı nerdeyse 1 ay oldu. Hızlanan iş hayatı, yeni çevrelere, insanlara, konulara adaptasyon, evdi, trafikti, yorgunluktu derken..yazamamak ne kötü!

Sevgili ülkem, dünyadan kopuk nelerle uğraştı bu arada. Hala tartışıyor...

Kadınların -kızların kafalarına bez örtmesi ne kadar hayati, öööyle önemli!

İstanbul'da 11 gün elektrik kesintisi olacak, buyrun bakalım, 2 sütun 10 cm haber.. yeter, önemli değil zaten!

Tüsiad, gidişin gidiş olmadığına yeni uyandı, ekonomik durgunluk sinyallerinin arttığı döneme denk gelmesi ne kadar ilginç değil mi? Beni en çok şaşırtan da tepkilerinin MHP'ye yönelik olması. Yönetmene ve esas oyunculara değil de yardımcı aktörlere çatıyorlar..ne acı..ne korkakça!

Artık en az haftada bir yazmaya karar verdim. Böylece belki bir disipline girerim..Haftanın beni en etkileyen konularını toparlayacağım. Şimdi bu haftanın özeti;

Haftanın alkışı:

Zorlu Holding'e..Kyoto anlaşmasını hem Türkiye'den hem de birçok ülkeden önce kabul etmiş olduğu için. Zorlu Enerji santrallerinin yıllık 902 bin ton olan karbondioksit üretimi 502 bin tona inecek ve yenilenebilir enerji santrallerinin devreye girmesi ile bu miktar daha da düşecek.

Haftanın Kaybı :

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras, 50 yaşında vefat etti. Sıfırdan geliştirdiği işiyle, çok beklenmedik, çok erken bir ölüm..Allah rahmet eylesin.

Haftanın zengini ;

Hintli işadamı Mukesh Ambani, yaptırdığı 1 Milyar dolarlık camdan ev ile aslında haftanın değil, yılın en eli açık hovarda zengini. Adam zaten zenginler dünyasında 14. sıradaymış. Ama ben gene de onun yerinde olsam toplam varlığımın 22de birini eve yatırmazdım:)

Haftanın en komik gelişmesi;
Beşiktaş'ın kiraladığı Hırvat oyuncunun, formalı, hazırlıklı basın toplantısına çıkmadan önce, yönetime ulaşan poposunu gösterdiği Youtube görüntüleri ve anında bu oyuncudan vazgeçme kararının çıkışı:)

Haftanın güzeli;
Sarp Apak.. dünya tatlısı Tanrıverdi, bu seferde "Plajda" filmindeki seksi kadın rolüyle valla bir çok kadından güzel görüntü veriyor:)


Bu hafta vakit bulup yazabildiğim başlıklar bunlar, her türlü Hit of the Week başlığı özenle yayınlanır, okuyanların haberi olsun.Sevgilerle..


Hiç yorum yok: